2010/01/03

Hatalmas sikert aratnak a ládáink

Annak ellenére, hogy ma ki se tettem a lábamat (még a téli álom részeként) nagyon sok öröm ért. Először is a Zarcero nevű ládánk rekordot döntött. 4-en(!!!) találták meg egy hét alatt. Ebből az első kettő egy elvakult pár, akinek már több ezres megtalálása van, december 25-én érkeztek és rohantak a repülőtérről, hogy ők legyenek az első megtalálók (úgy látszik nem csak mi vagyunk függők, hogy a karácsonyt kessingeléssel töltjük). A második pár szintén annak reményében hajtott oda, hogy ők lesznek az első megtalálók, azzal a különbséggel, hogy ők az Arenáltól mentek a reptérre. Január elsején pedig a geocachinges haverom találta meg, akivel társtulajdonosok vagyunk, mert mi uraljuk a geocaching piac 10-10%-át Costa Ricán. Mindannyian nagyon pozitívan értékelték (az első pár regét írt róla), tetszett nekik a templom, és még képeket is raktak fel. Szóval abszolút siker.

A másik kellemes meglepetés az volt, hogy a San Rafaeles ládánál is megvolt a második megtaláló. 2 hét alatt ketten is, ami igen szép eredmény Costa Ricán - lássuk be.

A harmadik kellemes meglepetés pedig az volt, hogy a Vidámparkban is meg volt az első megtaláló, egy német túrista, akinek már 18 megtalálása van cirka 3 hét alatt. Neki is nagyon tetszett a park, azt mondta akár egy napot is el lehetne itt tölteni. Ja igen, erről még nem írtam a blogban, de jóvá hagyták a ládánkat a vidámparkban, mert nem kell fizetni belépőt, ha nem ülsz fel semmire, és kiírtam a nyitvatartást, hogy ne menjenek oda feleslegesen az emberek. Ide még egyik szombaton látogattunk el a Ferivel, és még jobban megnéztük az antik park részt: kapaszkodjatok meg a Skanzen része a 118 évvel ezelőtti Costa Rica-i életmódot mutatja be!!! Jó, hát nem mindenki rendelkezik ezer éves múlttal, csak összehasonlításként mondom. Illetve még egy mini állatkertet is felfedeztünk.




No comments:

Post a Comment