2009/11/09

FTF - First to find (az első megtaláló)

Azt elfelejtettem megírni, hogy az első elrejtett ládánk már két nappal később nem volt a helyén. A vélemény megoszlik, hogy a hely nem volt-e megfelelő (esetleg kiesett az sziklaüregből, vagy kimosta a sok eső) netán az egyik halász vitte el, aki meg is kérdezte, hogy mit csinálunk, vagy pedig valaki másnak tetszett meg. Mindenesetre pótoltuk, és egy még szebb nyomtatott logot, és 3 geocoint helyeztünk el (sajnos a régi 5 coloneses papírpénz helyett nem volt másik). Illetve az üreg helyett a bálna egyik bordáját választottuk ki alternatív megoldásként.


Beindult a geocachezés, már meg is volt az első szerencsés megtalálónk, vasárnap, november 8-án Tole egyik ismerőse telefonos segítséggel (mert nála még a régi útmutatás volt) lelt rá. Elvitték az egyik geocoint, de cserébe ők is rejtenek majd el egy ládát. Úgyhogy a sok kicsi sokra megy elve alapján "rohamosan" nő a ládák száma.


Az itteni geocachinges társoság szíve és lelke Rjoseba, aki vezeti a listát 6 elrejtett ládával (ebből én már hármat sikeresen megtaláltam, egyet ugye elloptak, a másik 2 meg a tengerparton van). Irigykedve jegyezte meg tegnap, hogy biztosan igyekszem a nyomdokaiba lépni, és megdönteni a rekordját, és hogy majd tenni fog ez ellen, csak eddig el volt foglalva, mert most született meg a második kisbabája két hete. Lassan de biztosan növekszik a geocaching csapata.






No comments:

Post a Comment