2009/11/13

Földrengés

Ma megint volt földrengés. Legutóbb nem is tudom már mikor volt pontosan, talán március-április környékén, amikor az a nagy volt, és meg hozzátok is eljutott a hír. Na az tényleg durva volt. Ezt most lightosan nyomta, mire kimentünk volna az iroda elé, már vége is volt, meg se ijedtem. Én speckó 4-es erősségűre tippeltem, de a hírek szerint 5,1-es volt. Úgy látszik nem vagyok még annyira jó, hogy ezt eltaláljam. De mondjuk attól is függ, hogy honnan indult, mert ha mondjuk az ország másik végéből, akkor még jó, hogy annyira nem volt itt érezhető. Állítólag Alejuelát, Herediát és San Josét érintette, de nagyobb károkról, vagy hallottakról nem esett szó.

6 comments:

  1. No entiendo nada.. pero muy bonito todo... jajaja... :)

    saludos
    hannibal

    ReplyDelete
  2. 5,1 nem kevés....
    örülök, hogy nem ijedtél meg...

    ReplyDelete
  3. Gracias Hannibal por tu commentario. Es que el blog sobre la vida en Costa Rica es en Hungaro jajaja. Su blog esta muy lindo tambien, me gusta su poemas, algunas son muy tristes, pero lindas. Saludos!

    ReplyDelete
  4. Kiderült, hogy egy halálos áldozat biztosan volt a tegnapi földrengés következtében :( Egy 15 éves lányra ráesett az összedölt ház :(( Remélem nem lesz utórengés az elkövetkezendő 72 óréban, mert akkor az még nagyobb lesz, mint ez volt :S

    ReplyDelete
  5. Dije,, wowww!!.. entiendo húngaro.. pero no.. era español.. jajaja

    gracias.. cuando quieras pasas..
    saludos
    hannibal

    ReplyDelete