2010/07/06

Ötletben nincs hiány


Mint már említettem, profik vagyunk ládarejtésben, de a legújabb ötletünkről talán nem túlzás azt állítani, hogy az első tízbe is bekerülhetne a geoládák rangsorában, és ez tényleg SAJÁT ötlet!

Costa Ricán a legnagyobb probléma - láda szempontból - a biztonság. Erre találták ki az álcát és/vagy a lakatot. Nos, mi a kettőt egyben hoztuk össze. Addig jártuk a boltokat, amíg nem találtunk egy olyan fémdobozt, amibe a biztosítékot kötik ÉS le lehet zárni.

A helyet már ki is néztük neki: a rég áhított reptér! Persze ez így mind nagyon egyszerűen hangzik, de a valóságban közel sem volt ennyire könnyű kivitelezni. Nyilván nem állhattunk neki fúrni-faragni a reptéri parkolóban, ezért kénytelenek voltunk egy szupererős ragasztót venni, de Flavió így is bő tíz percet támasztotta a falat "telefonálás" közben, amíg én látványosan ki-be pakoltam Törpillából.

A láda további érdekessége, hogy a koordináták a reptéri telefonfülkére mutatnak, gyk ha akad olyan buta amcsi, aki nem tudná a választ arra az egyszerű kérdésre, hogy mi Costa Rica hívószáma, ugyanis ez egyben a láda kódja is. Innen már csak a 76-os parkolóhelyet kell megkeresni, és az oszlop mellett lapuló láda "kiszúrja" a szemét az illetőnek.

Imádom!!! A kedvencem!!!! És a neve? Reptéri utazóbogár-hotel! Tipikus sült galamb, ennél jobb (és közelebbi) helyre már nem rakhatjuk turista-szempontból! Rio de Janeiro, Sao Paolo, München és Ferihegy után San José nemzetközi reptere is beállt a ládát adó repterek sorába!


2 comments:

  1. ez vicces lett azert:) egyebkent most mar tenyleg legalabb a repterig ki kellene mennunk CR-be:) leellenorizni hogy tenyleg ott van-e:P

    ReplyDelete
  2. zseniálisan kreatívok vagytok!:)
    Mac, addig menjetek, amíg két jegyből megússzátok a dolgot!:)

    ReplyDelete