2010/10/15

Geotalálkozó

Már hetekkel ezelőtt tudtuk, hogy lesz egy geotalálkozó Puntarenasban, amit egy amerikai pár szervezett, akik egy luxus sétahajón látogattak ide. A részvételi arány 60%os volt, mert Fejvadász és Reynaldo nem tudtak velünk tartani. Így összesen 5-en voltunk jelen: a két szervező: Vince és Lin, illetve Alvaro, Flávió és jómagam.


Utazóbogarakat cseréltünk, belogoltuk egymás geoérméit, és miután búcsut intettünk az újdonsült kesser barátainkank neki álltunk 4 még meg nem jelent ládát vadászni, ami még meleg volt, hisz Linnek és Vince-nek mindössze néhány szabad órája volt megismerni Costa Ricá-t, amit inkább a geocachingnek szentelték. Ehhez képest mi nem is vagyunk olyan elvakultak... Végül is mi csak 80 km-t vezettünk az esőben, megfázva egy röpke 10 perces találkozóért... A 4 láda miatt már megérte, hiszen már több mint két hónapja nem kessingeltünk.

2 comments:

  1. jó kis nemzetközi GC tali; két amerikai szervezi, amin részt vesz - többek közt - egy magyar és egy brazil főGC-s!:)
    grat a magas részvételi arányhoz!:)

    ReplyDelete
  2. Koszi :) Amugy igen, rank esteledett, mert fel 6kor volt a talalkozo, es 6kor mar soetet volt. De igy is gond nelkul levadasztuk a 4 ladat, elemlampa nelkul :)

    ReplyDelete