2010/06/30

Világítótorony

Ezt még a part felé fotóztam régebben. Kezdünk elnyugatiasodni, az összes nagyobb (élelmiszer)boltot bezsúfolták egy Jacóhoz közeli plázába. Na és a világítótorony? Az amcsiktól koppintották, tiszta Cape Cod feelingje van. Imádom!

Persze nem bírtam ki, hogy meg ne próbáljak felmenni a tetejére! Úgy tűnik a dél-amerikaiakban nincs akkora alázatosság, mint a ticókban. Őket rá lehet venni ilyen hülyeségre, gondolkozás nélkül kijátszottunk egy őrt, de sajnos a felvezető létrákat lelakatolva találtuk...

Én itt adtam volna fel, de a brazilok ezt egy szinttel tovább fejlesztették! Ha nem járható a tilos A terv, akkor engedélyt kérünk a kijátszott őrtől jeligével. Ekkor megtudtuk, hogy fel lehet menni, ha külön engedélyt kérünk a plaza adminisztrátortól, aki akkor éppen nem volt az irodájában. Nekünk meg már nem maradt időnk, mert így is ránk sötétedett, de majd a legközelebbi alkalommal egészen biztosan megpróbáljuk újra a bejutást, immár legálisan!

3 comments:

  1. hogy vertétek át az őrt? nagyon tetszik ez a kivilágított kép! jöhet a fotó a tetejéről!:)

    ReplyDelete
  2. Ugy csinaltunk mintha a kirakatokat neztuk volna, es amikor nem arra fele figyelt, akkor felosontunk a lepcson a masodik emeletre, ahol nem volt semmi izgi csak irodak, es a lelakatolt letra.

    ReplyDelete
  3. visszafelé sem buktatok le? jó lehet egy világ tetején lévő irodában dolgozni...

    ReplyDelete