2011/07/19

Csak rózsák



Van egy rózsakert Cartagoban, ami megér egy misét. Keddtől vasárnapig, 9 és 3 között látogatható. Akit érdekel a weboldaluk ITT kaphat bővebb információt erről a kis családi vállalkozásról.



Szeretem az olyan helyeket, amit rossz idő esetén is látogatható. Több órát is el lehet tölteni ebben a csodálatos kertben, ahol több mint 300 féle rózsa található. Latin nevük mellett fantázia neveket is kitaláltak, így Erzsébet királynő, Paul McCourtney és más hírességről nevezték el őket.


Nem véletlenül helyeztem el ide a számomra egyik legkedvesebb ládámat, mely az egyik legelső találatomra emlékeztet. Ötletessége mindenképp egyedi Costa Ricán, hiszen ez az első madáretető, ami ládaként funkcionál egy gyönyörű fedett, esőmentes környezetben. A tulajdonos áldásával csak remélni tudom, hogy örök életű lesz.



3 comments:

  1. nekem is örökre emlékezetes marad az első láda, több dolog miatt (első közös találat, különleges rejtés, rapid találat) - remélem, a te rejtésed örökre kitart!!!:) - a rózsák csodásak! nekem legjobban a második kép tetszik - a formája, a színe nagyon különleges! szinte érzem az illatát!!!:)

    ReplyDelete
  2. köszönöm a kövit!:) - a cirmosok is csodásak!!!

    ReplyDelete