2011/08/02

ARK. - Képeslap küldés

ARK= Act of random kindness, egy véletlenszerű kedves cselekedet, ami nem kerül semmibe.

Az egyik blogon ezt a felhivást olvastam:

“Egy iskolai verseny ügyében kérnék egy sokat jelentő és könnyedséggel nyújtható segítséget. A román posta versenyt hirdetett meg, amelynek a győztese az a diák lesz, aki szeptember elejéig a legtöbb képeslapot kapja a világ bármely részéről. A mi iskolánkban (marosvásárhelyi 7-es számú Általános Iskola – Románia) úgy döntöttünk, hogy Boni Zsuzsánna 6.osztályos (13 éves) tanulót támogatjuk a segítségünkkel, ugyanis Zsuzsi megérdemli ezt a kiváló tanulási eredményéért (9,94-es átlag), a kedvességéért, jóságáért. Amit tehát kérünk: egy megírt képeslapot (nem levél! Post Card!) az ő címére 2011 szeptember 9.-ig. A név és cím, amely a képeslapon kell szerepeljen:
Boni Zsuzsánna
str. 22 Decembrie 1989 nr. 24 ap. 2
540124 – Târgu Mureş
ROMANIA
Megkérjük, amennyiben lehetősége van, továbbítsa barátainak, ismerőseinek is ezt a segítési lehetőséget. Természetesen nem tudjuk senkinek sem visszatéríteni a képeslapokra fordított kis pénzösszeget, de hisszük, hogy visszatérül Önöknek ez a segítség más úton. Ha pedig Zsuzsi nyer, akkor legyen az ő öröme az Önök jutalma.
Ha bármivel kapcsolatosan kérdése van, írjon a zsuzsipost@gmail.com címre és válaszolni fogunk.
Tisztelettel és köszönettel,
a marosvásárhelyi 7-es számú Általános Iskola tanári közössége nevében,
Körtesi Sándor – tanár"

Soha nem szoktam olyat kérni a blogomon, ami gyarapítaná az egyéni érdekeimet, most is egy ismeretlen nevében kérlek titeket, ha tehetitek, küldjetek egy képeslapot ennek a kislánynak a címére, szerezzünk neki örömet! Hiszem, hogy a napi véletlenszerű jó cselekedetek megtérülnek!
Én is fogok neki küldeni egyet Costa Ricaból!
Köszönöm!

5 comments:

  1. természetes, hogy a 7en feladom a lapot! hajrá, Zsuzsi!!!:)))

    ReplyDelete
  2. Koszi, tudtam, hogy rad szamithatok :))

    ReplyDelete
  3. egy Csontváry festményt ábrázoló képeslapot feladtunk ma Zsuzsinak

    ReplyDelete
  4. Koszonom! Nektek is Zsuzsika, Pistike!

    ReplyDelete