2011/04/26

Háború

A fodrász "lemondta" a két héttel ezelőtt lefoglalt időpontot, mondván, hogy nincs festéke (???). Már meg sem lepődtem, így utam munka után a legközelebbi áruházba vezetett, ahonnan egy flakon skorpióölő szerrel tértem haza.

A nap hőse Zoli volt, aki átjött segíteni (ezer köszönet érte!). Kesztyűt húztunk, bakancsot vettünk fel és oda készítettük a machetét is biztos, ami biztos. Neki álltunk szép komótosan a hálószobám átvizsgálásának. Az ággyal kezdtünk. Minden párnahuztatot leszedtünk, minden darab ágyneműt kiforgattunk a helyéről. Sehol semmi.

Maradt a fésülködő asztal, mindent lepakoltunk, a fiókokat kihuzogattuk, és EKKOR a szekrény belső falán megtaláltuk az ellenséget, így nézett ki konkrétan:



Szép példány, kb 10 cm-es lehetett. A fotó után Zoli befújta a rovarirtóval. Pár másodpercig semmi nem történt, már kezdtük azt hinni, hogy ellenáll a szernek. Aztán hirtelen 3-szorosára nőtt és elindult a "plafonon", míg félúton megadta magát, és a földre zuhant.

Hősi halált halt végül, íme:



Biztos, ami biztos, a WC-ben lehúztuk. Én is sajnálom, mert rendes volt tőle, hogy nem bántott. De valakinek mennie kellett... Azóta az egész lakás be lett fújva. Remélhetőleg több keresetlen vendégem nem lesz.

1 comment:

  1. hősök vagytok!!!!! örülök, hogy sikerült legyőznötök! remélem, utolsó bosszúként nem fogja eldugítani a WC-det... aludj nagyon jól, pihend ki a fáradalmakat!!!!!

    ReplyDelete